Undervisernes Forlag

Undervisernes Forlag er lærernes forlag. Vi udvikler, udgiver og udbreder undervisningsmaterialer af højeste kvalitet. Det gør vi ved at udgive undervisningsmaterialer udviklet i praksis af passionerede og pissedygtige lærere, der gennem forlaget deler deres begejstring for fag og elever med deres kollegaer over hele landet.

Forlaget understøtter således, at landets lærere får deres frihed til at vælge undervisningsmaterialer tilbage. Frihed til at vælge materialer er centralt for god undervisning, og derfor arbejder vi på at udvikle en branche med plads til mange flere forfattere og større mangfoldighed. Vi er modstandere af pædagogisk og didaktisk ensretning og ‘one size fits all’-modeller, og derfor hylder vi undervisningsmaterialer, der rummer muligheden for og friheden til at være underviser ved at rammesætte en undervisning, hvor det er læreren og ikke materialet, der træffer de didaktiske og pædagogiske valg.

Samtidig giver forlaget lærerne mulighed for at blive forfatter af undervisningsmaterialer og på den vis, få positiv betydning for rigtig mange børn rundt om i landet og deres vej ud i verden. Forlaget giver redaktionel støtte og sparring på det faglige indhold. Derudover hjælper vi med alt det besværlige såsom rettigheder, grafik, opsætning og copyright. Endelig giver vi forfatterne mulighed for at tjene penge på deres materialer ud fra en meget simpel og fair fordelingsnøgle.

Nystartet virksomhed

Vi søger lærere, som ønsker at være en del af Undervisernes Forlag.

Udgiv med os

Under udvikling